Zonnedak

Wek je eigen stroom op met Zonnepanelen of Zonnepannen

Haal meer uit je Zonnedak

Centaur Power staat voor hoogwaardige en toekomstgericht verduurzamingsoplossingen en geeft advies op basis van de meest recente technologische mogelijkheden. Op deze manier bent u gegarandeerd van de hoogst mogelijke kostenbesparing en verduurzaming van uw woning. Bovendien zijn onze verduurzamingsinstallaties ook nog eens future-proof want Zonnepanelen zijn een belangrijk onderdeel van het Centaur Slimme Energie Garantieplan.

Door middel van huidige mogelijke technologische mogelijkheden (o.a. Thuisbatterij & Hybride-Omvormer) in combinatie met een ’Slimme Meter’ maakt u de Zonnepaneelinstallatie compleet en winstgevend. Ideaal is de combinatie van Zonnepanelen plus een Thuisbatterij met hierbij toegang tot de energiemarkt met een dynamische energiecontract van Centaur Power. 

Om dit technisch mogelijk te maken hebben we een functie toegevoegd aan onze Centaur Hybride Omvormers, hierdoor is het mogelijk om de opgewekte gelijkspanning zonnestroom (DC) direct op te kunnen slaan in uw Thuisbatterij (DC).

Zonnepannen of Panelen

Bij het plaatsen van een Zonnedak is de meest gebruikelijke optie het plaatsen van Zonnepanelen op het bestaande dak. Maar als het toch wenselijk is om het gehele dak te renoveren en/of vervangen kan er ook gekozen worden voor Zonnepannen. Hierbij worden er kleine Zonnepanelen in de vorm van dakpannen geplaatst, waardoor er geen ‘lelijke’ panelen meer geplaatst hoeven worden. Tegenwoordig zijn zonnepannen verkrijgbaar in verschillende kleuren, en zijn ze van een afstand nauwelijks van normale dakpannen te onderscheiden.

Centaur Power Zonnedak

Zonnepanelen

Centaur Power 

Zonnepanelen

  • 440 Wp

€ 740,- / stuk*

incl. 0% BTW

Zonnepannen

Centaur Power

Zonnepannen

  • 110 Wp / m²

€ 192,- / m²*

incl. 0% BTW

Een Zonnedak aanschaffen van Centaur Power?

Als particulier is het belangrijk dat u goed geadviseerd wordt. Iedere woning is anders, daarom passen we ons advies aan naar u verbruik en behoeften.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

*Alle productprijzen zijn weergegeven incl. installatie. 

Combineer je Zonnedak met een Hybride Omvormer om opgewekte stroom op te slaan in de Thuisbatterij