Warm de winter in met een goed geïsoleerde woning

Een hoge energierekening gaat je niet in de koude kleren zitten. Zorg voor goede isolatie en bespaar op je energieverbruik.

Minder energieverlies door goede isolatie

Een belangrijk onderdeel wat ook zeker de basis is van de verduurzamingsmaatregelen die genomen kunnen worden om te verduurzamen en op energiekosten te besparen is Woningisolatie. Omdat het Centaur Slimme Energie Garantieplan uit meerdere verduurzamingsmaatregelen bestaat, heeft u recht op maar liefst 2x zo veel subsidie van de overheid. Onze adviseurs kunnen u helpen bij de aanvraag.

Een goed geïsoleerde woning levert een grote bijdrage aan de verduurzaming in. Ook het verbeteren van het Energielabel van uw woning en indirect de waardevermeerdering, is erg positief. We plaatsen vloer/bodem, spouwmuur en dakisolatie aan van hoogwaardige materialen.

1. Wooncomfort

Het isoleren van uw woning verhoogt uw wooncomfort. De woning warmt sneller op en de binnentemperatuur blijft constanter. Een goede isolatie voorkomt tocht en voorkomt het onaangename gevoel van koude muren. In de warme zomermaanden stijgt u wooncomfort ook omdat juiste Isolatie de hitte buiten houdt.

2. Kostenbesparing

Na het isoleren van de gehele woning (of deels) zult u het resultaat direct merken. Het energieverbruik kan gemiddeld na het isoleren, direct tot wel 30% besparing op het verbruik geven.

3. Geen vochtproblemen

Bij een niet-geïsoleerde woning kan vocht ongestoord naar binnen dringen. Zo ontstaat er tocht, condens en kan zelfs leiden tot ongedierte en schimmel. Door goede isolatie worden de wanden en vloeren warmer en droger, waardoor er geen schimmel kan ontstaan.

4. Geluidreductie

Geluidsoverlast veroorzaakt door kieren in wanden en vloeren wordt door Woningisolatie fors verminderd/voorkomen.

Het is dus logisch dat Woningisolatie een essentieel basisonderdeel is van het Centaur Slimme Energie Garantieplan.

 

 

Woningisolatie laten installeren?

Als particulier is het belangrijk dat u goed geadviseerd wordt. Iedere woning is anders, daarom passen we ons advies aan naar u verbruik en behoeften.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.