Hoe werkt dynamische energie van Centaur Power?

De toekomst is flexibel, daarom zijn de 100% groene dynamische  energiecontracten van Centaur Power maandelijks opzegbaar. Bereken je maandbedrag, en sluit direct uw contract af.

Stroom en/of Gas

All In Power biedt stroom en/of gas tegen scherpe tarieven, dit is mogelijk omdat er wordt in- en verkocht volgens beursprijzen. Wilt u alleen stroom afnemen, of alleen gas? Dan is dit ook mogelijk, u kunt dit zelf aangeven bij het afsluiten van uw contract.

Wél moet u in het bezit zijn van een slimme meter, deze kunt u aanvragen bij uw netbeheerder.

Dynamisch energiecontract

Met een dynamisch energiecontract betaal je per uur een ander tarief voor je energie op basis van de beursprijzen (EPEX). Dit betekent dat je slim kan gaan verbruiken en veel kunt besparen. 

 

Bereken uw maandbedrag

Bereken eenvoudig uw maandbedrag op basis van uw verbruik en sluit direct uw dynamisch energiecontract af.

Voor het berekenen van uw maandbedrag gaat u naar de aanbodpagina, hier kiest u aan de rechterzijde voor “situatie aanpassen”. Vul uw huidige verbruik in, en u ziet direct wat uw maandbedrag is.

Alleen betalen voor wat je verbruikt

Dankzij dynamische prijzen (energie tegen beursprijzen) betaal jij precies wat jij verbruikt. Daardoor stimuleren wij jou, als klant om slimmer met energie om te gaan. Ons doel is dat onze klanten zo bewust mogelijk energie verbruiken. Zo werken we samen aan een betere wereld!

Controle over je energierekening

Tussen het duurste en goedkoopste moment van de dag zit gemiddeld 30 cent en kan oplopen tot 70 cent ! Zo kunt u tot wel € 1000,- per jaar besparen, door waar mogelijk op bewuste tijden energie te gebruiken. 

De actuele status van de energieprijzen bekijkt u makkelijk en snel via het online All in power-portaal.

Voorkom voorspilling van opgewekte energie

Nederland heeft het grootste aantal  zonnepanelen per huishouden van Europa. Een groot succes! Ons energienet is echter niet bestand tegen deze fluctuerende toestroom van energie. 

Om te voorkomen dat het net overbelast raakt, wordt energie vaak gratis aangeboden. Pas je verbruik aan op die momenten en draag direct bij aan het stabiliseren van ons energienet.

Dynamische prijzen in de praktijk

Heeft u in het All in power-portaal gezien dat de energieprijzen laag zijn? Sluit dan je ‘energieslurpers’ aan! Deze bewustwording draagt direct bij aan het verlagen van uw maandlasten:

  Bespaar tot € 35,- op een volle accu van uw elektrische auto;
  Bespaar tot € 2,- per wasbeurt;
  Bespaar tot € 1000,- in totaal per jaar.