Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de levering van uw energie? Bij Centaur Power staan we altijd voor u klaar. Bekijk of u het antwoord op uw vraag kunt vinden tussen de meest gestelde vragen. Lukt dit niet of wilt u liever persoonlijk contact? Onze collega’s helpen u graag verder.

Email

Voor vragen kunt u mailen naar info@centaurpower.nl

Wij nemen binnenkort contact met u op.

Meest gestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet tussen? Bekijk dan alle onderwerpen van onze FAQ!

Jouw overstap wordt geregeld door ons

Jouw overstap naar Centaur Power wordt door ons geregeld. Jij hoeft je geen zorgen te maken, ook als je niets hoort van je huidige energieleverancier. Ga je verhuizen? Neem dan wel contact op met je energieleverancier om het contract te beëindigen.

Heb je een vast contract?

Let dan goed op dat de einddatum van dat contract gelijk staat aan de startdatum bij Centaur Power. Zo voorkom je problemen met je opzegtermijn.

Bij Centaur Power geloven wij dat inzicht in de prijzen een belangrijke sleutel is om mensen bewust te maken van zijn eigen mogelijkheden om hierop te anticiperen. Centaur Power toont de beursprijzen direct op de ontwikkelde app. Hierbij maken wij gebruik van de meest gangbare handelsbeurs voor energie, namelijk de EPEX spotprijzen voor elektriciteit en de EEX spotprijzen voor gas. Alle tarieven worden één-op-één doorbelast aan onze consument. Dit geldt voor de beursprijzen maar ook voor overige kosten zoals kosten voor de netbeheerder, belastingen en heffingen.

Je kan je voorschot aanpassen nadat je een volledige maand bij ons onder contract hebt gestaan. Bel gerust met onze klantenservice en wij passen het voor je aan!