Ons Energiecontract combineren met een Thuisbatterij?

Dan gaat u niet alleen besparen maar ook geld verdienen!

Naar het aanbod Centaur Thuisbatterij

Besparen op je energierekening met een Thuisbatterij

De Centaur Thuisbatterij is volledig complementair aan de Zonnepanelen die wij voor u installeren. Gemiddeld gebruikt een woningeigenaar slechts 30 tot 50 procent van de opgewekte Zonnestroom zelf, terwijl het overige deel terugvloeit naar ‘het net’. 

Ondanks dat er nu nog de mogelijkheid bestaat het resterende deel te salderen, is dit een financiële verliespost die onnodig is. 

Hoe komt het eigenlijk dat we zo weinig van onze opgewekte zonnestroom zelf gebruiken? Primair heeft dit te maken met de functionaliteit van Zonnepanelen en de mis-match met ons dagelijkse stroomverbruik. Overdag zullen Zonnepanelen de meeste zonnestroom opwekken, maar dan zijn we vaak niet thuis om bijvoorbeeld de wasmachine, vaatwasser etc. te gebruiken. 

Met een Thuisbatterij van Centaur Power bent u ‘future-proof’ en kunt u wanneer u het wilt gebruikmaken van uw eigen opgewekte zonnestroom.

Efficiënt

Zonnepanelen hebben inmiddels hun waarde bewezen. Met 100% groene stroom van uw eigen dak kunt u fors besparen op de stroomrekening. Maar het kan nog een stuk efficiënter namelijk: ‘s avonds als de zon onder is en de Zonnepanelen ‘uit’ staan, gebruiken we gemiddeld het meeste stroom van de dag. U moet dan toch een beroep doen op ‘het net’. Met de Thuisbatterij maakt u gebruik van uw eigen opgewekte en opgeslagen duurzame zonnestroom als de panelen niets opwekken.

Zelfvoorzienend

Ideaal is een zelfvoorzienende woning waarin u geen beroep meer hoeft te doen op het dure stroomnet. De Centaur Thuisbatterij is de ontbrekende schakel in de stroomvoorziening van uw woning. Er gebeurt tegenwoordig steeds meer digitaal. Zo kan u bijvoorbeeld de vaatwasser en/of wasmachine laten draaien op de piekuren van uw Zonnepanelen, gelijktijdig kan de Thuisbatterij ook de stroom opslaan voor bijvoorbeeld het opladen van uw elektrische auto. Dit zorgt voor een zelfvoorzienend en optimaal stroomsysteem.

Noodvoorziening

Stroomstoringen zullen de komende jaren steeds vaker voorkomen omdat de
druk op het net toeneemt. De vraag naar stroom is in de afgelopen decennia enorm gestegen. Dit omdat bijna alle huishoudelijke apparaten,
telefoons, auto’s etc. stroom nodig hebben om te kunnen functioneren. Heeft u geen noodvoorziening dan loopt u het risico dat bijvoorbeeld de vriezer, koelkast, elektrische auto, verlichting etc. uitvallen. Met een Thuisbatterij worden deze ongemakken voorkomen.

Centaur Power Thuisbatterijen

5.42 kWh

PowerWall

Lithium-Ion thuisbatterij 

 • Nominal Capacity: 5.42 kWh 
 • Nominal Voltage: 51.2 V
 • Wall-mounted

€ 5.380,-

incl. 21% BTW

10.85 kWh

PowerWall

Lithium-Ion thuisbatterij 

 • Nominal Capacity: 10.85 kWh 
 • Nominal Voltage: 51.2 V
 • Wall-mounted

€ 8.934,-

incl. 21% BTW

21.71 kWh

PowerTower

Lithium-Ion thuisbatterij 

 • Nominal Capacity: 21.71 kWh 
 • Nominal Voltage: 51.2 V
 • Stackable

€ 17.650,-

incl. 21% BTW

32.56 kWh

PowerTower

Lithium-Ion thuisbatterij 

 • Nominal Capacity: 32.56 kWh 
 • Nominal Voltage: 51.2 V
 • Stackable

€ 24.830,-

incl. 21% BTW

Wenst u een Thuisbatterij?

Als woningeigenaar is het belangrijk dat u goed geadviseerd wordt.

Iedere woning is anders, daarom passen wij ons advies aan naar uw verbruik en behoeften.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

*Alle productprijzen zijn weergegeven incl. installatie. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte.

Combineer je Zonnedak met een Hybride Omvormer om opgewekte stroom op te slaan in de Thuisbatterij