Wij adviseren u graag

Indien u kiest voor het volledige Centaur Power Slimme Energie Pakket dan krijgt u 10 jaar lang 100% garantie en onderhoud aan uw producten. 

Zelfvoorzienend worden in uw energiebehoefte

Met slimme energie heeft u uw energierekening volledig in eigen hand! Daarom hebben we voor u het slimme energie garantieplan ontwikkeld. Door meerdere verduurzamingsproducten de combineren kunt u zelfs gaan verdienen aan uw energierekening. Dat is pas slim! Het Slimme Energie Garantieplan combineert al deze elementen, en stemt ze op elkaar af. Ook profiteert u van 10 jaar lang  onderhoud en 100% garantie op uw producten.

Ontdek het Slimme Energie Garantieplan

De combinatie van een dynamisch energiecontract, thuisbatterij en zonnepanelen zorgen dat u niet alleen stroom kunt opwekken, maar deze ook op kunt slaan. Om uw thuisbatterij met uw zonnepanelen te verbinden heeft u een hybride omvormer nodig, deze zet wisselstroom om in gelijkstroom en andersom. 

Indien u deze producten aanvult met een volledig elektrische warmtepomp kunt u ook van het gas af. De warmtepomp voorziet uw woning van warmte en warm water. Omdat u uw eigen stroom opwekt kunt u volledig zelfvoorzienend worden op uw energierekening. 

Wij adviseren uw woning goed te isoleren, zo hoeft u warmtepomp minder te verwarmen, en wordt deze nog energiezuiniger.

Stop met uw dure energierekening

Bij veel energieleveranciers betaalt u veel te hoge kosten omdat er niet slim omgegaan wordt met energie. 

Door overige leveranciers wordt u geen totaaloplossing aangeboden voor uw energieverbruik omdat er goed verdiend wordt aan uw afname van energie. Verdiensten staan bij deze bedrijven voorop, en vooral niet uw portemonnee of wooncomfort. 

Indien eenmalig investeert in het Slimme Energie Garantieplan bespaart u niet alleen veel kosten die u anders zou betalen aan uw dure energiecontract, u kunt zelfs energie die u niet gebruikt gaan verkopen. En dus geld verdienen aan uw duurzame woning.

Bij Centaur Power houden we ervan om dingen net even anders te doen, maar voorop staat uw wooncomfort en verduurzaming van onze mooie planeet.

Extern Garantieplan

Wij reserveren bij aankoop van het volledige Slimme Energie Pakket (energiecontract, thuisbatterij, zonnepanelen, hybride-omvormer, warmtepomp) vooraf al een bedrag van uw aankoopsom in een extern Garantiefonds. Zo bent u bij een onverhoopt faillissement van Centaur Power nog steeds verzekerd van een opzij gezet bedrag waarmee uw producten gerepareerd of vervangen kunnen worden. Volledige transparantie en zekerheid, wel zo prettig.

Energielabel van uw Woning

Verbeter het energielabel van uw woning met het Slimme Energie Garantieplan en ga naar 0-op-de-meter.

Om u een volledig inzicht te geven van de verbeteringen die aangebracht worden aan het energielabel van uw woning werken wij samen met onafhankelijke partijen. Dit is een onafhankelijke organisatie die u het energielabel van uw woning toe zal kennen na installatie. Uw energielabel-rapport is volledig inbegrepen bij het volledige Slimme Energie pakket.

Liever persoonlijk advies?

Wij helpen u graag verder, neem contact op met onze klantenservice, zo kunnen we samen onderzoeken hoe u het meeste uit uw woning haalt.

Bereken uw maandbedrag

Bereken eenvoudig uw maandbedrag op basis van uw verbruik en sluit direct uw dynamisch energiecontract af.