20 jaar lang - 100% Garantie

Indien u kiest voor het volledige Centaur Power Slimme Energie Pakket dan krijgt u 20 jaar lang 100% garantie en onderhoud aan uw producten. 

100% Garantie

Ontdek het Slimme Energie Garantieplan van Centaur Power

Met slimme energie heeft u uw energierekening volledig in eigen hand! Daarom hebben we voor u het slimme energie garantieplan ontwikkeld. Door meerdere verduurzamingsproducten de combineren kunt u zelfs gaan verdienen aan uw energierekening. Dat is pas slim! Het Slimme Energie Garantieplan combineert al deze elementen, en stemt ze op elkaar af. Ook profiteert u van 20 jaar lang  onderhoud en 100% garantie op uw producten.

De combinatie van een dynamisch contract, thuisbatterij en zonnepanelen zorgen dat u niet alleen stroom kunt opwekken, maar deze ook op kunt slaan en slim kan verhandelen tegen beursprijzen. Om uw thuisbatterij met uw zonnepanelen te verbinden heeft u een hybride omvormer nodig, deze zet wisselstroom om in gelijkstroom en andersom. 

Indien u deze producten aanvult met een volledig elektrische warmtepomp kunt u ook van het gas af. De warmtepomp voorziet uw woning van warmte en warm water. Omdat u uw eigen stroom opwekt kunt u volledig zelfvoorzienend worden op uw energierekening. 

Wij adviseren uw woning goed te isoleren, zo hoeft u warmtepomp minder te verwarmen, en wordt deze nog energiezuiniger.

Geen onverwachtse kosten

Met het Slimme Energie Garantieplan zijn al uw kosten vooraf bekend. U komt dus de komende 20 jaar niet voor vervelende onderhoudskosten te staan. Zijn uw producten defect? Dan worden deze gewoon vervangen. Geen onverwachtse grote kostenposten dus, zodat u optimaal kunt genieten van uw duurzame woning.

 

100% Garantie

Heeft u een storing of defect in een van uw producten, dan zijn de kosten van reparatie of vervanging gewoon inbegrepen. Zo hoeft u zich niet druk te maken, en gaan uw producten ook echt gegarandeerd 20 jaar mee.

Extern Garantieplan

Wij reserveren bij uw aankoop vooraf al een bedrag van uw aankoopsom in een extern Garantiefonds. Zo bent u bij een onverhoopt faillissement van Centaur Power nog steeds verzekerd van een opzij gezet bedrag waarmee uw producten gerepareerd of vervangen kunnen worden. Volledige transparantie en zekerheid, wel zo prettig.